مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه دانش آموزی

سلام من 15سالمه متولد 86 بلدم با ماشین دنده ای اتومات رانندگی کنم میخواستم بدونم میتونم گواهینامه دانش آموزی بگیرم یا ن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چیزی به عنوان گواهینامه دانش‌آموزی ندارید.
هر موقع به سن 18 سال تمام رسیدید می توانید نسبت به گرفتن گواهینامه اقدام کنید.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام خیر در قانون موضوعی تحت عنوان گواهینامه دانش آموزشی پیش بینی نشده است و یکی از شرایط اخذ گواهینامه رسیدن افراد به سن 18 سال شمسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ما گزینه‌ای به عنوان گواهینامه دانش آموزی نداریم با رسیدن به سن 18 سال می توانید

یک وکیل :

سلام
شرط صدور گواهینامه برابر قوانین رسیدن به سن 18 سال خورشیدی است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنین گواهینامه ای نداریم باید تا 18 سال تمام صبر کنید