مشاوره حقوقی رایگان - کشیدن انشعاب آب از کنتور بدون اجازه

با سلام
ما در سال 99 یک واحد آپارتمان خریداری کردیم که یک مغازه تجاری هم در زیر ساختمان ما موجود هست اکنون متوجه شدیم که یک انشعاب از کنتور آب ما برای مغازه هم توسط سازنده ملک کشیده شده است حال میخواهم بدانم چطور میتوانیم از مالک شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

شکایت کیفری از ایشان در دادسرا تحت عنوان استفاده غیر مجاز از اب مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو اداره آب شکایت کن تا بیان قطعش کنند، بعد گواهی از اداره آب بگیر که از سال .... تا کنون اب از کنتور شما بردند بعد شکایت مطالبه وجه به مبلغ ..... بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر جزو توافقات شما نبوده با استناد به مبایعنامه میتوان شکایت خود را به ثبت برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بخواهید شکایت کیفری کنید که مجرمیت طرف ثابت شود تحت عنوان استفاده غیر مجاز شکایت کنید اما اگر میخواهید وجه را مطالبه کنید اول تامین دلیل کنید و بعد مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول از طریق اداره آب پیگیری کنید
همچنین می تواند دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود بعد از تایید کارشناس می توانید شکایت کنید و خسارت این چند سال را نیز می توانید مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره اب پیگیری کنید و جهت مطالبه خسارت از طریق دفتر خدمات قضایی

یک وکیل :

با سلام
ابتدا از طریق اداره آب پیگیری نمایید و سپس به عنوان استفاده غیر مجاز طرح شکایت و مطالبه خسارت نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت کیفری انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با استعلام از اداره اب ابتدا اطمینان کسب کنید و سپس شکایت کیفری مبنی بر استفاده غیر مجاز از انشعاب اب شخصی کنید و با تامین دلیل براورد خسارات تاکنون و مطالبه وجه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید نسبت به موضوع معترض شوید از طریق اداره آب و فاضلاب موضوع را پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق اداره آب پیگیری نمایید و سپس دادخواست مطرح نمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید تقاضای کارشناس کنی و وقتی تایید کرد اقدام کنی،،در واقع باید ابتدا مطمئن بشی مالک تخلف کرده و بتونی اثبات کنی

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر در قولنامه نوشته شده دارای برق وآب مستقل میتواتید آب مغازه قطع کنید ومالک بایستی جواب مغازه دار را بدهد