مشاوره حقوقی رایگان - افترا-شهادت

با سلام و عرض ادب.
پسرخاله اینجانب در یک پرونده کیفری به ادای شهادت علیه همسر بنده پرداختند که شاکی بنده و مادرم بودیم. همسرم به 74 ضربه شلاق محکوم گردید.
از این رو همسرم با مراجعه به دادسرای ویژه روحانیت از پسر خاله بنده تحت عناوین" افشای سر- افساد فی مابین-انجام عمل خلاف شان روحانیت" از پسرخاله ام (روحانی هستند) شکایت نمود.
در متن شکواییه و شرح آن بیان نموده "که بنده با پسرخاله ام رابطه ای دارم که از گفتنش شرم دارد"
اکنون منع تعقیب قطعی این پرونده صادر شده است.
حال بنده از همسرم بابت توهین و افترا شکایت نموده ام. در لوایح شماره پرونده دادسرای ویژه روحانیت را بیان نموده و درخواست استعلام از این مرجع را داشته ام.
اکنون دادسرا ابلاغیه مجدد با موضع "ارائه دلیل" برای بنده صادر نموده است.
راهکار قانونی دسترسی به پرونده دادسرای ویژه روحانیت چیست؟ چگونه باید اقدام کنم تا دادیار دادسرا حاضر به استعلام پرونده شود؟