مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف سیم کارت

سلام سیم کارتهای 912 را اجرای احکام بدلیل رد مال داشتن توقیف کرده بود و اینجانب با پرداخت نمودن رد مال میخواهم بدون مراجعه کردن سیم کارتهایم را ازاد کنم ایا راهی هستش؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

در صورتیکه موجب توقیفی سیم کارت فقط به جهت رد مال و ازطریق اجرای احکام بوده باشد ، شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی با ارایه مدارک پرداختی و تقاضای رفع توقیفی رو از اجرای احکام مربوطه انجام بدید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید وکیل بگیرید و به وکیل وکالت دهید کار شما را انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

زهراپیری

سرکار خانم زهراپیری :

با سلام شما میتوانید از طریق ارسال لایحه و ضمیمه فیش پرداختی رفع توقيف از سیم کارتتون رو بخایید و یا وکیل بگیرید