مشاوره حقوقی رایگان - همزمانی خواسته از ثبت و دادگاه

با سلام
دادخواست اعسار از برگ لازم الاجرا در دادگاه قبول و تقسیط به صورت 3 سکه پیش و هر هفت ماه یک سکه از طریق ابلاغ دادنامه بوده
از طرفی بعد از صدور دادنامه پیامک اومده برام که تلفن همراه شما از طرف اجرای ثبت قطع شده
با تعیین تکلیف برگ لازم الاجرا و تغییر نحوه ی پرداخت امکان توقف عملیات اجرایی ثبت یا ابطال اجرائیه وجود داره
چه راهی برای باز گرداندن خط موبایلم میتونم انجام بدم
این شماره تنها شماره بنام تو همراه اول هست که همه جا ازش استفاده میکنم از ارتباط با اسنپ رانندگان و سامانه ابلاغ و ثنا و همه ی بانک ها ….. تا سایت خودتون
کلا همه جا این شماره ام ثبت هست
قبل از کرونا مربی بودم و تمام شاگردام همین شماره رو داشتند. الان هم که اسنپ کار میکنم باز هم همین شماره فعاله
ممکنه راهنمایی کنید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یک خط تلفن جز مستنیات محسوب می گردد با این حال اگر خط قدیمی و از نظر قیمت ارزشمند باشد فروش می رود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،حکم دادگاه در مورد قبولی اعسار را به اجرای ثبت نشان داده و درخواست توقف عملیلت اجرا و رفع مسدودی خط تلفن‌ همراهتان را بنمایید‌.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صدور حکم اعسار موجب نمی شود که اگر مالی از مدیون پیدا شد توقیف نگردد .
اگر بجز این خط تلفن خط تلفن ثابت یا همراه دیگری به نام شما وجود ندارد به عنوان مستثنیات دین اعتراض کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست توقف اجرا حکم را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان توقف توقیف اموال با توجه به حکم اعسار وجود دارد