مشاوره حقوقی رایگان - ایراد امضا

سلام خسته نباشید از یه کارمند بانک چکی دریافت کردم ولی چون خودش کار بلد بوده چکو دارای اشتباه صادر کرده بود از امضای اشتباه بگیرید تا آخر بعد هم اعلام سرقت کرده و حسابش رو متوقف کرده البته کاملا عمدی میخواد کلاهبرداری کنه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنونم

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.باجمع شدن شرایط مصداق بارز صدور چک بلامحل است
و میتوانید از طریق دادسرا شکایت صدور چک بلامحل کنین
النهایه میتونین دادخواست حقوقی بدین و طلب خود رو پس از اثبات مطالبه کنین.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

کسی که اعلام مفقودی می نماید باید قبل از آن اثبات نماید این چک را بنا به تعهدی و یا ضمانتی و یا معامله ای در اختیار غیر قرار نداده و حسب مورد ظرف یک هفته می بایست در این خصوص اقدام قضایی نماید
شما می توانید در صورتی که به طور یقین مطمئن هستید ایشان عمدا متن چک را تغییر داده اند تا شما به پول خود نرسید اقدام کیفری به عمل آوریدچراکه از قراین و شواهد پیداست اقدام نامبرده از مصادیق صدور چک بلا محل و واجد وصف کیفری ااست.
پیشنهاد بنده به عنوان یک وکیل بهره مندی از خدمات و تجارب همکاران ارجمند در این رابطه می باشد
از این رو بهتر است با ارایه مستندات از وکیل جامع الشرایط در این خصوص بهره مند شوید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران گرامم در دادراه تماس حاصل فرمایید