مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

فرق بین شکایت و دادخواست چیست و در اولین اقدام برای شکایت بهتر است شکواییه بنویسیم یا دادخواست؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر علیه کسی می خواهید طرح دعوی نمایید باید شکواییه بنویسید. دادخواست امری حقوقی است و شکواییه کیفری است

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شکایت در دادسرا و برای دعاوی کیفری طرح می شود دادخواست حقوقی است. برخی از اختلافاتصرفا حقوقی هستند، برخی کیفری و برخی هر دو. بستگی به مورد شما دارد. به وکیل مراجعه کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادخواست برگه های چاپی مخصوص دعوایی حقوقی است وشکواییه یاشکایتنامه هم مخصوص شکایات کیفری وجرایم است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست در امور حقوقی
شکایت در امور کیفری