مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب موضوع دادخواست

در یک اختلاف ملکی شریک الف با انقضا اجاره وتعهد به تقسیم ویا پرداخت اجرت المثل و یا تحویل ملک مشاع باز هم فقط حاضر به تحویل کامل سهم شریک ب نگردیده ومن باب رفع رجوع فقط یک دهم از سهم شریک ب را اظهار کرده که تحویل میدهد با وصف مذکور ونیز این مهم که شریک الف درسالیان نسبتا طولانی علی رغم وجود قرارداد اجاره نه تنها هیچ مبلغی بابت اجاره نپرداخته بلکه اقدام به ساخت بنا بدون اجازه شریک ب وهمچنین معوض نمودن بعضی از قسمتهای ملک مشاع بدون اجازه شریک ب نموده وباوجود اینکه مدت بیش از دوسال است که شریک ب اظهارنامه دال بر تخلیه و قلع و قمع بنا در ملک مشاع ارسال نموده باز هم با بی قیدی هیچگونه پاسخی به اظهارنامه رسمی نداده است اینک سوال این است با توجه به اینک شریک ب سند رسمی مالکیت دارد چه دادخواستی که محکم تر و زودتر نتیجه میدهد ارایه نماید وسوال دوم اینکه این دادخواست چقدر هزینه مالی دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند مالکیت دارید میتوانید دادخواست خلع ید دهید و در مورد اعیانی احداثی تقاضای قلع . قمع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. با توجه به توضیحات شما ، باید جزئیات موضوع بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است با یک وکیل مشورت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد سند مالکیت خلع ید و اعاده به وضع سابق و قلع و قمع بخواهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به وجود سند رسمیدادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل مطرح کنید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به وجود سند رسمی دادخواست خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل مطرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق مسئله مستلزم بررسی مدارک مربوطه و جزئیات امر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به توضیحات بیشتر دارد بهتر است برای مشاوره با وکلا سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست خلع ید مال مشاع و اجرت المثل ایام تصرف و قلع و قمع بنا در مال مشاع می توانید بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خلع ید مشاعی و قلع ووقمع مستحدثات و اجرت النثل ایام تصرف

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست های خلع ید که دعوای مالی است و با توجه به قیمت منطقه ایی ملک هزینه دادرسی محاسبه می شود و دادخواست دستور فروش ملک مشاع و اجرت المثل ایام تصرف می تواند مطرح نماید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بشرح ذیل پیگیری نمایید :

دادخواست های خلع ید

دادخواست دستور فروش ملک مشاع

دادخواست اجرت المثل ایام تصرف ملزومات حقوق شماست