مشاوره حقوقی رایگان - فرجه زمانی دادخواست

سلام
مستاجر اجاره یکسال را بصورت دو چک داده چک دوم پاس نشد ،
در قرارداد ذکر شده در صورت پاس نشدن چک قرارداد فسخ است . موجر عجله ای برای ارایه دادخواست فسخ ندارد لیکن آیا برای بجا ماندن حق ارایه دادخواست فوق برای موجر قانون فرجه زمانی تعیین کرده ؟ مثلا موجر میتواند دوماه پس از تاریخ چک پاس نشده دادخواست را بدهد یا پس از گذشت دوماه از وقوع عدم پاس شدن دیگر موجر حق ارایه دادخواست ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موجر بلافاصله اقدام نکند حق فسخ وی از بین می رود

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

در قرارداد در این زمینه ای موعدی در نظر گرفته شده؟؟؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طبق قرارداد اجاره نامه عمل شود اگر در ان موعد تعیین شده باید رعایت کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

باید موعد قراردادی رعایت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیار شرط طبق ماده 401 قانون مدنی مدت دارد والا شرط و عقد باطل است

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باید دید برای شرط موجود مدت زمان تعیین شده یاخیر ،نیاز به بررسی قرارداد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زمان مهم است وموجر باید سریع اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مدت تعیین شده است می بایست زودتر اقدام نمایید چرا که عدم این کار رضایت تضمینی شما را ممکن است برساند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان حائز اهمیت است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه فسخ قرارداد را برای مستاجر ارسال کنید