مشاوره حقوقی رایگان - طلب هزینه دادرسی

وقتتون بخیر
بنده بابت شکایت خانمی ازشون رضایت گرفتم و ایشون رضایت بلاقید دادن و پرونده توکلانتری بسته شد. الان خانم بعد یک ماه و نیم اومدن از من هزینه شکایتشونو میخوان و گفتن که اگه ندید میرم پرونده رو دوباره جریان میزارم. میتونن اینکارو بکنن و من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر عدول ازرضایت امکان پذیر نیست

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر نمیتونند دوباره همون شکایت رو برعلیه شما به جریان بندازن

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بین گذشت و رضایت شاکی جرائم قابل گذشت و مدعی خصوصی تفاوت است هر چند در منظر عوام و حقوق خوان های نابلد این دو از لحاظ معنی لغوی و حقوقی به اشتباه یکی انگاشته می شوند !