مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت

سلام شش سال پیش از یک دفتر خصوصی یک وامی به مبلغ 15میلیون گرفتیم با قرارداد 5 ساله بدون دانش نسبت به کارهای محضری از پدر من وکالت تام برای فروش ملک گرفته شده و با جستجوی انجام شده همون سال اول روی فروش ملک اقدام کرده. میخواستم بدونم با قراردادی که بین ما 5 ساله بوده و زودتر از موعد نمیتونسته اقدام کنه چطور میشه سند برگردوند؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به متن وکالت دارد. همچنین از طریق شهود هم می شود اقدام کرد. ولی به هر حال باید با متن وکالتنامه به وکیل خبره مراجعه کنید.