مشاوره حقوقی رایگان - فروش تاسیسات مستاجر به مستاجر بعدی

سلام.
مستاجر یکی از غرفه های یک شرکت تعاونی اقدام به بستن دوربین مداربسته برای غرفه خود نموده (بااجازه از مدیریت شرکت)، اکنون که غرفه را تخلیه نموده، شرکت و غرفه دار جدید حاضر به خرید دوربین های بسته شده ی مستاجر قبلی نیستند. آیا شکایت مستاجر قبلی از شرکت تعاونی قابل قبول است؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نصب دوربین مداربسته به خواست مستأجر اول و با اخذ اجاره از مؤجر و با هزینه شخصی وی و خارج از مفاد قرارداد کتبی اجاره بوده و با تخلیه مورد اجاره ، دیگر موجب قانونی برای باقی ماندن دوربینها در محل استیجاری نیست .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر در اصل خرید ونصب دوربین جز مواردی است که مستاجر برای استفاده بهتر خوداز مورد اجاره بوده وجز تسهیلات اساسی که برعهده صاحب مغازه باشد نیست واجازه دادن موجر دلیل برا وظیفه وی نبوده وبهترین کاران باز کردن دوربین وبردن ان است