مشاوره حقوقی رایگان - مرتبط با کانون کارشناسان رسمی دادگستری

با سلام و خسته نباشید،
از نظریه هیأت سه نفره کارشناسان رسمی دادگستری (موضوع کارشناسی: اتهامات تعزیراتی سازنده ماشین آلات مانند تقلب در کسب)، با انبوه تخلفاتشان و تبانی آشکار و واضح، به کانون مربوطه (یکی از استانهای مرکز کشور) شکایت کرده ام، در تمام مراحل رسیدگی (از هیأت مدیره تا به آخر)، شکایت من را رد کرده اند.
اصل قضیه به صورت خلاصه، یک مثلث تبانی و زدوبند و فساد فیمابین سازنده، رئیس اداره تعزیرات و کارشناسان جهت ماست مالی کردن شکایت بنده که اهل شهرستان و استان دیگری بودم، بود و تمام ارکان کانون نیز همدست این قضیه بوده اند.
سؤال من این است که آیا شکایت از کارشناسان را می توانم ادامه دهم یا اینکه دادگاه انتظامی کانون، آخرین مرحله شکایت از سه نفر کارشناس بوده است؟ و یا باید از ارکان کانون شکایت کرد و اگر جواب مثبت است به چه نهادی؟
ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از دادسرای انتظامی کانون کارشناسان می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرا و دادگاه انتظامی کانون کارشناسان پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادسرای انتظامی کانون کارشناسان می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید جهت شکایت خود به دادسرای انتظامی کانون کارشناسان مراجعه نمایید