مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس دادگستری

با سلام و عرض ادب
شاکی بنده با عنوان" تخریب زمین و تصرف عدوانی" به دادسرا علیه بنده شکایت مینماید در صورتی که بنده قطعه زمین متعلق به خود را به جهت کار کشاورزی
اقدام به شخم زنی نموده و کوچکترین تعرضی به حدود زمین شاکی که در زمین بنده
است ننموده ام لذا شاکی درخواست کارشناس از دادسرا نموده کارشناش به محل
عزیمت نموده وبا توضیحات بنده اقدام به ترسیم کروکی که در ان دو قطعه زمین
شخم زده شده وشخم زده نشده ازهم متمایز است منماید که با واکنش منفی شاکی
مواجه میشود کارشناس اعتراض او را شفاها رد میکند در صورتی که در گزارش کارشناسی خود به داسرا از ارائه کروکی ترسیمی خود سرباز میزند بنده طی یک لایحه ای به دادسرا ان را عنوان نموده ولی دادسرا به این لایحه ترتیب اثر نداده
و بنده را محکوم میکند حال چه اقدامی برای احقاق حق خود باید انجام دهم ؟
با تشکر از بذل عنایت جنابعالی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر قرار جلب به دادرسی صادر شده است
مستند و مستدل در دادگاه باید دفاع‌کنید
راه حل وجود دارد
با یک وکیل مشورت نموده و همراه شوید …

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر کیفرخواست صادر گردد پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و شما باید در مرحله دادگاه مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت فرستادن پرونده به دادگاه میتوانید در آنجا از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی یعنی 7 روز بعد از ابلاغ نظریه کارشناس اقدام به اعتراض کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر کارشناس چه بوده ؟

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام لایحه ای ارسال کنید که در آن هم نظریه تکمیلی کارشناس را بخواهید هم به کارشناسی در مهلت اعتراض کنید که فرصت اعتراضتان از دست نرود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادسرا کسی را محکوم نمی نماید، بلکه قرار جلب به دادرسی صادر می نماید ، از سوی دیگر می توانید در مهلت مقرر به نظر کارشناس اعتراض نمایید ، در غیر این صورت در دادگاه از خود دفاع نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید در فرجه قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نظر کارشناس ظرف مهلت 7 روز قابل اعتراض می باشد.
در صورت گذشتن مهلت اعتراض به نظر کارشناسی و صدور قرار جلب به دادرسی و ارسال پرونده به دادگاه، باید با حضور در دادگاه و ارسال لایحه از خود دفاع کنید‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به ادله موجود می‌توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت مقرر قانونی یعنی 7 روز بعد از ابلاغ نظریه کارشناس اقدام به اعتراض کنید.