مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام من ماشینی را فروختم و یک قولنامه دستی نوشتم و هر دو امضا کردیم و مقدار از وجه آن مانده حالا خریدار بعد از چهار ماه تلفن جواب ندادن قرار شد وکالت فک پلاک یک ماهه بدهم وقتی رفتم محضر به خاطر تشابه فامیلی به پدرش وکالت دادم و خود خریدار هم آنجا بود و چیزی به من نگفت وقتی رفتم منزل شوهرم متوجه شد آیا میتوانم کاری بکنم یا اشکالی ندارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است با مشورت وکیل یک اظهارنامه درباره شرح ماوقع و اشتباه رخ داده بنویسید و برای هر دو ارسال کنید. همچنین بسته به متن وکالت نامه ممکن است بتوانید آن را ابطال کنید.