مشاوره حقوقی رایگان - ملک شراکتی

با سلام و احترام
پدربزرگ بنده یک منزل قولنامه ای را به اسم 4 تا پسرش زده،هرکدام 1.5 دانگ،سه برادر به علت مشکلات مالی میخواهند ملک مذکور را بفروشند اما برادر کوچکتر به بهانه های مختلف از فروش این ملک سر باز میزند و همکاری نمیکند و مشتری ها رو منصرف میکند.هچنین نه حاضر است سهم 1.5 دانگ خود را به سه نفر دیگر بفروشد و نه سهم آنها را بخرد.آیا راه قانونی وجود دارد که این برادر کوچک را بدون اینکه مانع شود مقید به فروش ملک کنند و از بهانه تراشی بازدارند؟
با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله میتوانید از طریق دادگاه تقاضای فروش ملک مشاعی نمایید و دستور فروش بگیرید