مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق خودرو

با سلام و احترام
بنده در سال 92 یک دستگاه خودروی پژو 405 را از یک شخص بعنوان بدون رنگ خریدم. متأسفانه نشان کارشناس ندادم و ماشین بدون مشکل تعویض پلاک شد.
حالا بعد از 10 سال و وقتی خواستم آنرا به نفر بعد بفروشم متأسفانه مرکز تعویض پلاک تشخیص دادند اتاق خودرو تعویض شده است. و باید مجدد اتاق صفر روی آن گذاشته شود.
آیا این امکان وجود دارد بعد از گذشت 10 سال بتوان ثابت کرد ماشین قبل از من تعویض اتاق شده ؟ یا وقت و هزینه زیادی می‌برد

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام بله میشه خسارت و مابه التفاوت قیمت را بگیرید.