مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم دخترم حنانه است
میخام اسمشو به خاطر معنی نامناسب و مورد تمسخر قرار گرفتن دیگران تغییر بدم
آیا امکانش هست؟
چگونه باید تغییر بدم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تغییر نام کوچک حنانه به اسامی اسلامی همچون : فاطمه ، زهرا ، مرضیه ، راضیه ، خدیجه ، سمیه ، معصومه ، سکینه ، زینب و ... از طریق دادگاه صالح امکان پذیر است .

فرهاد ذوالفقاری

جناب آقای فرهاد ذوالفقاری :

سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر می باشد.
درخواست تغییر نام می بایست در هیات حل اختلاف اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه ) مطرح و نسبت به آن با رعایت قوانین و مقررات مربوطه اتخاذ تصمیم گردد . فلذا موافقت با تغییر نام مورد درخواست موکول به رای صادره از سوی هیات حل اختلاف خواهد بود .
پس از وصول رای هیات حل اختلاف بشرح ذیل اقدام خواهد شد.

الف : در صورتی که رای صادره بر له ( موافق ) خواسته درخواست کننده صادر شده باشد پس از رؤیت متقاضی و تقاضای اجراء نسبت به تعویض شناسنامه با نام جدید اقدام خواهد شد.

ب : اما اگر رای صادره علیه متقاضی تعویض نام درخواست‌کننده صادر شده باشد متقاضی پس از رؤیت آن در صورت تمایل می‌تواند به استناد ماده 4 قانون ثبت احوال ظرف مهلت مقرر ( 10 روز از تاریخ ابلاغ) نسبت به تصمیم متخذه به دادگاه محل اقامت خود مراجعه و اعتراض کند.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

امکان تغییر نام دخترتون هست، به اداره ثبت احوال مراجعه فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید