مشاوره حقوقی رایگان - آیا رای معترض ثالث اجرای قابل اعتراض میباشد؟

آیا رای معترض ثالث اجرای قابل اعتراض میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " رای معترض ثالث همانند دعوای اصلی اگر در مرحله بدوی باشد قابل تجدیدنظرخواهی است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام در این خصوص نمی توان به ضرس قاطع پاسخ گفت
اگر این مهم رای باشد بله می توان اما اگر تصمیم باشد نمی توان از این رو با عنایت به اعتراض ثالث که در آن تشریفات آیین دادرسی مدنی رعایت نمی شود و دادخواستی نیز تقدیم نمی شود بسته به نظر قاضی می توان گفت هم قابل اعتراض است و هم خیر می توانید به مادتین 146 و 147 اجرای احکام مدنی در این باره مراجعه و یا در خصوص مشاوره بیشتر و اقدامات قانونی از خدمات همکاران ارجمند یا بنده در دادراه استفاده مطلوب ببرید
با تشکر