مشاوره حقوقی رایگان - پیامک نفرین

باسلام. برادر من به مدت دوسال با خانمی دوست بوده و ما هیچ ارتباطی با این خانم نداشتیم و ندیده بودیمش الان که رابطشون با برادرم به جدایی و دشمنی کشیده هرروز میاد در خونه ما سروصدا میکنه و آبروی مارو جلو همسایه ها برده که بگو برادرت کجاست و مرتب پیامای پر از نفرین که به نوزاد هفت ماهم میکنه روح و روانمو ریخته بهم میخواستم بدونم بابت این پیاما میتونم ازش شکایت کنم نتیجه ای داره یانه.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.
ولی بهتر است تا حد امکان شکایت نکنید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بابت مزاحمت می توانید شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به عنوان مزاحمت تلفنی و توهین می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید وکیل گرفته و یا شخصاً شکایت نماید و تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.