مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کار سخت

با سلام. بنده 7 سال سابقه کار در کارگاه نجاری دارم به دلیل مشکلاتی کارگاه رو رها کردم و با فاصله 2ماه در کارخانه ای با بیمه با شرایط کار سخت کار میکنم ایا راهی وجود دارد که بتوانم 7 سال سابقه گذشته را به بیمه با شرایط سخت تبدیل کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت سختی کار باید شرایط لیست مشاغل سخت را دارا باشی. در این خصوص با اداره مار در میان بگذارید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام اگر کار قبلی شما از کارهای سخت باشد بلی و گرنه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شغل قبلی شما از مشاغل سخت باشد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق هیئت تشخیص اداره کار اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سختی کار نداشته باشد خیر ممکن نیست