مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام خدمت وکلای گرامی. شوهر بنده قبلا تمکین داده بودن که برگردم به منزلم و تو دادگاه با اینکه بیرون انداخته بودن من گفتم تمکین میکنم و میرم سر زندگیم الان یکماه بود من رفته بودم و دادگاهها رو پیگیری میکردم دیروز دادگاه جهیزیه داشتم و رفتم وقتی برگشتم دیدم قفل در رو عوض کرده و من نتونستم برم داخل خونه، با اینکه من به قاضی گفتم من حاضرم برم سر زندگیم ولی ایشان زندگی نمیکنه و خرجی نمیده باز برعلیه من رای تمکین رو داده و من اعتراص زدم رفته تجدیدنظر، دیروز هم برگشتم قفل رو عوض کرده بود زنگ زدم 110 اومد صورت جلسه کرد و شاهدا رو هم گفت تو دادگاه اگه خواست ببر، سوالم اینه که من دوباره برم شکواییه تنظیم کنم و شوهرم باز تمکینش قبول میشه و من محکوم میشم؟ یا اینکه تمکینش رد میشه؟ و نفقه بهم میرسه؟ یا اینکه از صورت جلسه 110 ببرم بذارم تو رای تجدیدنظر تمکین و دیگه شکایت نکنم؟ همسرم قبلا اظهار نامه هم فرستاده بودن ولی دست من نرسیده بود ولی من تو دادگاه برگشتم سر زندگی ولی به زور قاضی کلید رو آورد شوهرم چون زندگی نمیکنه. من هر کاری میکنم ثابت نمیشه برا دادگاه که قصدش زندگی نیست. خیلی ممنونم از پاسخگویی شما وکلای بزرگوار.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید به تجدید نظر ارایه کنید. اگرچه نخوردن کلید شما به قفل در دلیل نمی شود. بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید و با مشورت او اقدامات بعدی را انجام دهید.