مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

با سلام
بنده در سال 96 و 97 بیست تا چک برگشتی داشتم که جمع این چک ها حدودن مبلغ 50 میلیون تومان بوده مبالغ چک ها حدود سه میلیون است که برخی از این چک ها دست یک نفر است مثلن چهار تا چک دست یک نفر داشتم
می خواستم بپرسم با توجه به این که این افراد درخواست خسارت تادیه داشتند و مبالغ این چک ها با خسارت تادیه زیاد شده است آیا می تونم درخواست اعسار برای تقسیط بدهم؟؟
مبلغ چک ها در درخواست اعسار تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید درخواست اعسار بدهید تصمیم با قاضی محترم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،منتها اعسار باید قبول شود تا تقسیط صورت گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پذیرش اعسار بستگی به وضعیت مالی شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید درخواست اعسار بدهید و اگر اموالی نداشته باشید و درآمد کافی جهت پرداخت یکجا بدهی نداشته باشید دادگاه با درخواست اعسار شما موافقت خواهد کرد.
البته برای هر پرونده باید جدا دادخواست بدهید و نمی توانید برای مجموع آنها یک دادخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید درخواست اعسار دهیداگر اعسار قبول شود تقسیط صورت میگیرد.پذیرش اعسار بستگی به وضعیت مالی شما دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
، بله میتوانید دادخواست اعسار به تقسیط در پرداخت هرآنچه که محکوم شده اید ارایه دهید اگر محکوم له در قبال دین ایجاد شده مالی دریافت یا تحصیل ننموده باشد و محکوم له نتواند ملائت و توانایی گذشته و همچنین حال شما را ثابت نماید در این صورت ادعای اعسار شخص مدیون با سوگند پذیرفته می شود،در صورت رد اعسار نیز مدعی اعسار می بایست محکوم به و تمامی هزینه های مربوط به دادرسی را پرداخت نماید و در غیر اینصورت حبس می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید برای هرکدام دادخواست اعسار دهید
خیر