مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

بنده در سال 96 و 97 حدود بیست تا چک داشتم برگشت خورد که حدود 50 میلیون بود
چک ها حدود مبلغ سه میلیون است و چند نفر هم بودند که چند سه چهار داشتند از من
با توجه به درخواست خسارت تادیه های آنها و چند برابر شدن مبلغ
آیا بنده می توانم درخواست اعسار برای تقسیط بدهی هام بدهم؟
آیا مبالغ چک ها در پذیرش اعسار تاثیری دارد؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
امکان درخواست اعسار وجود دارد و ملاک پذیرش وضعیت دارایی شما و دیون معوقه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید دادخواست اعسار دهید وملاک پذیرش وضعیت دارایی شما و دیون معوقه می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اعسار مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
بله با طرح دادخواست اعسار به تقسیط در پرداخت هرآنچه که محکوم شده اید ارایه دهید اگر محکوم له در قبال دین ایجاد شده مالی دریافت یا تحصیل ننموده باشد و محکوم له نتواند ملائت و توانایی گذشته و همچنین حال شما را ثابت نماید در این صورت ادعای اعسار شما با سوگند پذیرفته می شود،در صورت رد اعسار نیز مدعی اعسار می بایست محکوم به و تمامی هزینه های مربوط به دادرسی را پرداخت نماید و در غیر اینصورت حبس می شود البته بیقین هر آنچه محکوم شده اید قاضی باتوجه به شرایط مالی برایتان تقسیط میگردد.

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام امکان درخواست اعسار برای شما وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید ، دادگاه با توجه به وضیعیت مالی شما و اموال منقول و غیر منقول و حساب های بانکی و دفاعیات طرف مقابل رای صادر میکند . مبالغ چک ها تاثیری ندارد مگر اینکه مبلغ از نظر دادگاه بسیار ناچیز باشد.