مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سهمیه

پدر من 33 ماه مدت منطقه داره و نظامی بوده من در ثبتنام ازمون وکالت سهمیه انتخاب کردم ولی تایید نشد ولی در ازمون مرکز وکلای قوه قضاییه همین سهمیه رو تایید کرد موقع ثبت نام. ایا علتش اینه که یکبار چون استفاده کردم برای بار دوم مجاز نیس؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
سلام بستگی به شرایط آزمون و اینکه سهمیه را لحاظ نمایند دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر مربوط به شرایط هرکدام از دو آزمون است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مربوط به شرایط هرکدام از دو آزمون است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شرایط مرجع آزمون مراجعه نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، باید برای مرکز وکلا جدا و با کد رهگیری جدید اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر مرحله تنها یک بار میتوانید از سهمیه بندی استفاده کنید

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

خیر ربطی نداره مرکز وکلا سابقه جبهه رو قبول داره ولی ممکنه جاهای دیگه قبول نداشته باشند