مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت موتور سیکلت

با سلام 38ساله هستم سه هفته پیش داخل کوچه ما یک سرقت موتور انجام میشود که راکب موتور ساعت 2شب وسیله خود را در کوچه میگذارد وبه خواب میرود که ظهر از خواب بر می‌خیزد می‌بینه که موتور به سرقت رفته بعد از سه روز دیگر راکب موتور سیکلت بنده را سارق معرفی مینماید چرا چون همان ساعت سه شب بنده با موتور سیکلت خودم از جلوی کوچه گذر میکنم حالا اون شخص به من مضنون است که من دیدم چه کسی موتور سیکلت او را میبرد و هیچ گونه مدرک یا شاهد ندارد حالا من چه باید انجام دهم خواهش میکنم کمکم کنید برایتان آرزوی سربلندی میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید موضوع را انکار کنید شامی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا نمی تواند شما را محکوم کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف ادعا نمی تواند شما را محکوم کند.شاکی باید ادعای خود را ثابت کند