مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام خسته نباشید
یکماه پیش من سوالی کردم درباره سند ملکی که وثیقه زندانی بوده و در جواب فرمودن که با معرفی متهم میتونم سندم رو از ضمانت خارج کنم.
الان متهمی که براش وثیقه گذاشته بودم شهر دیگه ای با اتهام و پرونده ی دیگری به زندان افتاده و الان نزدیک به 6 ماهه زندانی هستن
میخواستم بدونم من چجوری میتونم با توجه به زندانی بودن ایشون اقدام کنم برای استرداد وثیقه ام. ممنون.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. طی لایحه ای درخواست رفع وثیقه از واجد اجرای احکام شعبه ای که قرار وثیقه صادر کرده است دهید و وضعیت زندانی و آدرس زندان را در لایحه بنوسید تا مکاتبات قضایی صورت‌ گیرد...