مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهت عدم تعویض پلاک توسط خریدار خودرو

سلام
بنده ماشین خودم را 4 ماه پیش با اصرار خریدار به صورت وکالتی فروختم و قرار بر این شد که ظرف مدت یک ماه تعویض پلاک را انجام دهد، ولی تا به امروز فک پلاک انجام نشده است و نمیدانم که چکار باید انجام دهم و از کجا اقدام کنم برای شکایت و توقیف خودرو
تنها مواردی که دارم کپی از مدارک و وکالتنامه می باشد
لطفا مرا راهنمایی کنید که از کجا اقدام کنم و چکاری انجام دهم که هرچه زودتر فک پلاک شود.
با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به یک وکیل مراجعه کنید تا اقدامات لازم را برایتان انجام دهد.