مشاوره حقوقی رایگان - در شرکت سهامی خاص بدون اجازه سهم من را اجاره دادند

سلام. 10سهم از 100سهم شرکت سهامی خاص را دارا میباشم که جلسه هیئت مدیره گرفتند شرکت را دادند اجاره ولی من راضی به اجاره 10سهم خود نیستم آیا میتوانم جلو اجاره را بگیرم یا خود در 10سهم شریک باشم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما در این خصوص می بایست اساسنامه شرکت که تصویب نموده اید مراجعه نمایید اگر بر خلاف اساسنامه باشد می توانید جلوی آن را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت عر یک از شرکا نمیتوانند تزاحم و تداخلی در سهم مشاع وارد کند و باید با رضایت بقیه شرکا باشد