مشاوره حقوقی رایگان - اجاره سهام شرکت سهامی خاص

سلام. چند نفر اعضای خانواده شرکت سهامی خاص رو تشکیل دادیم و درحال فعالیت هستیم نصفی از سهامدارن سهم نصف دیگر از سهامداران رو طی یک اجاره نامه به اجاره خود درآورده اند. حال بعد از چند ماه موجرین طی ابلاغیه دادگاه تقاضای ابطال موضوع اجاره را داده اند به استناد اینکه حق صاحب سهام در شرکت حق دینی است و نه عینی و حقوق دینی واگذاری نیست. با توجه به اینکه در مدت اجاره مستاجرین هزینه های هنگفتی را بابت بدهی های قبلی شرکت متحمل شده اند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، سهام شرکتها مطابق شرایط قانونی قابلیت نقل و انتقال به غیر و فروش را دارد و نه اجاره چونکه اجاره در عین و با شرط بقاء آن قابلیت تحقق دارد و نه اسناد مالی همچون سهام !!!

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید