مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی شما. لطفا راهنمایی فرمایید از آنجاییکه زوج بخاطر شانه خالی کردن از بار مهریه حاضر به طلاق من نیست. من چگونه میتوانم طلاق خلع بگیرم.ا و فقط در صورت بخشش کل مهریه حاضر به طلاق من است. ایا دادگاه میتواند او را مجاب کند که هم بخشی از مهریه را حتما پرداخت کند و هم مرا طلاق دهد؟
خودش توسط واسطه گفته چون پولی ندارم تمام مهریه رو ببخش. ده میلیون هم پول بده تا من طلاق بدهم.
(ضمنا درخواست طلاق یکطرفه بدلیل عسرحرج دادم که دادگاه ان را رد کرد و مرا ملزم به تمکین کرد)
با نهایت تشکر .

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق خلع یامبارات از اقسام طلاق توافقی است معنای اصطلاحی طلاق توافقی از معنای لغوی ان دورنیفتاده یعنی طلاقی ست که دران زن باید حداقل مقداری ازمهریه رابه شوهربذل کند ودرقبالش طلاق بگیرد وطلاقی است که دادگاه به توافقات زوجین ورودنمیکند وزوجین بایدباهم توافق کنند ودادگاه درخصوص توافقات نمی تواند زوج را اجبار کند

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

بهترین راه برای شما طلاق توافقی است که مستلزم رضایت همسر است. اگر مقدور نشد باید شرایط شما بررسی شود که شاید بنا به جهاتی بتوانید آسان طلاق بگیرید.