مشاوره حقوقی رایگان - قبور 40 ساله

با سلام. پدر بزرگ خانم بنده 40 سال پیش در بهشت زهرا دفن شده است و طبق شرع این قبر میتواند توسط سازمان بهشت زهرا احیا شده و دوباره استفاده شده یا غیر مستقیم به غیر بفروش برسد، ایشان یک دختر و یک پسر داشت، دختر ایشان یعنی عمه خانم من فوت کرده البته فرزندان ایشان هستند، پدر خانم بنده به عنوان اولاد ذکور زنده هستند، با توجه به خرید و فروش قبور قدیمی با ارقام بالا. حالا دختر عمه خانم من به خانم بنده میگوید، بیابید قبر پدر بزرگ را در بهشت زهرا دوباره احیا کرده و بفروشیم و تقسیم کنیم،حالا سوال: آیا قانون مانند قوانین کلی ارث در مورد قبور هم صادق است؟ و آیا قبر 40 ساله در صورت احیا توسط سازمان بهشت زهرا تنها به اولاد ذکور متوفی یعنی پدر خانم بنده و بعد از او به فرزند ذکور ایشان (برادر خانم بنده) میرسد یا خیر به تمامی اولاد و نوه های زنده متوفی اعم از دختر یا پسر ؟ با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند بنام هر کی هست به او و راث می رسد پدربزرگ اگر قبل از مرگ خودش خریده مال وراث اوست اما اگر بنام پدر خانم شماست فقط به او وراثش می رسد ضمنا مقررات قبر عینا مثل مقررات سایر اموال نیست، بابد برید بهش زهرا بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مال قابل معامله باشد به تمام اولاد می رسد