مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

سلام سال 86 قطعه ای زمین در یکی از روستاهای بابل خریده ام برگه فروش توسط شورای ده و در حضور فروشنده و دایی و شوهر خاله بنده تهیه و تنظیم شده است ولی چون بنده حضور نداشتم مشخصات مرا تلفنی کامل گرفته اند و درج کرده اند و برگه را به شوهرخاله ام داده اند وجه نیز به حساب دایی ام واریز شد و ایشان به فروشنده پرداخت کرده است شوهرخاله ام برگه را نمی دهد و ادعای مالکیت می کند ضمنا ً در این چند سال از درخت های پرتقال آنجا استفاده کرده است لطفا راهنمایی ام کنید بهترین راه برای اینکه زمین و برگه فروش را پس بگیرم و همچنین شخص مدعی به سزای واقعی عملش برسد چه کنم متشکرم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ابتداباید مبایعه نامه را بدست بیاورید و بعد طرح دعوی نمایید بدون مدرک و دلیل نمی شود. شاید ایشان به نام خودش زمین را خریداری کرده است.