مشاوره حقوقی رایگان - پول قلابی

با سلام مدتی قبل بنده مقداری ضایعات در خونه داشتیم دم در فروختم سیصد هفتاد هزار شد وقتی رفتم خرج کنم مغازه دار گفت تراورهای پنجاه تومنی قلابیه بعد از این حرف پولهای تقلبی را از ده جا پانچ کردم و از انجا رفتم که بعد از ان مغازه دار زنگ زده بود گزارش داده بود که گرفتار شدم و با چهل و پنج ملیون وثیقه آزاد شدم فردا باید برم دادسرا نمیدونم چکار کنم اگه قاضی خواست بفرسته زندان باید چکار کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. از خودتان به خوبی دفاع نمایید چون پول دست به دست می شود و چون وثیقه دارید شمارا زندان نمی فرستد.