مشاوره حقوقی رایگان - پول تقلبی

سلام. ببخشید اگه ندانسته پولی را که به عنوان سپرده به بانک بدم بعد از چند ساعت متصدی بانک با من تماس بگیره و بگه یکی از اسکناسها تقلبی من باید چکار کنم از کجا معلوم تو این مدت این پول تقلبی از من باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بار اثبات ادعا بر عهده متصدی بانک است نه شما

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق بانک پیگیری نمایید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.اگر واقعا شما از اصالت پول خود اطمینان دارید نیازی به انجام کار خاصی نیست و صرفا انکار کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت پول تقلبی را نمی تواند قبول کند جایگزین کنید مساله درست نشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دوربین های مداربسته بانک میتواند این موضوع را اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات آن برای کارمند بانک دشوار است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جای دفاع دارید پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بانکها دوربین دارند. تقاضای چک کردن فیلم ها را کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متصدی بانگک باید آنرا اثبات کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بار اثبات برعهده کارمند بانک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بار اثبات بر عهده متصدی است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در چنین مواردی شما مسولیتی نخواهید داشت و این قصور و اهمال کارمند بانک بوده است که در موقع تحویل پول و با استفاده از پول شمار که میتواند پول اصلی را از تقلبی تفکیک نماید اقدام نکرده است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا بانک اشتباه نمی کند
و شما باید پول را جایگزین نمایید
و مسئولیتی نخواهید داشت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اثبات برعهده کارمند بانک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید ادعای ایشان را نپذیرید چون متصدی بانک مکلف است در همان لحظه نسبت به بررسی واصالت ان اقدام نماید