مشاوره حقوقی رایگان - چاپ اسکناس تقلبی

سلام
ایا چاپ اسکناس تقلبی و استفاده فقط برای ریختن تو حساب بانکی از نظر قانونی وشرعی چه حکمی دارد

و اگه از موجودی بانک فقط برای گرفتن اعتبار استفاده کنیم حکم قانونی و شرعی ان چیست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی عمل شما جرم است و در مواردی می تواند اخلال در نظام اقتصادی کشور باشد .
از لحلظ شرعی هم قطعا حرام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرعاً حرام و نامشروع و از لحاظ قانونی ضرب سکه تقلبی جرم قابل تعقیب است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جرم است طبق بند الف ماده 1 قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب 19/9/1369 اخلال در نظام پولی یا ارزی کشور از طریق قاچاق عمده ارز یا ضرب سکه قلب یا جعل اسکناس یا وارد کردن یا توزیع کردن عمده آنها اعم از داخلی و خارجی و امثال آن جرم محسوب است و مرتکب به مجازات‌های مقرر در این قانون محکوم می‌شود.اعمالی که از آن نام برده شد، اگر به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران یا به قصد مقابله با آن یا با علم به موثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور چنانچه در حد فساد فی‌الارض باشد به موجب قانون سال 1369 منجر به اعدام مرتکب می‌شود و در غیر این صورت، مرتکب به حبس از 5 سال تا 20 سال محکوم می‌شود. در هر دو صورت، دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط همه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد، حکم خواهد داد. دادگاه می‌تواند علاوه بر جریمه مالی و حبس، مرتکب را به 20 تا 74 ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر شرعی حرام و از نظر قانونی قابل مجازات است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام جعل و اخلال در نظام اقتصادی کشور است