مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما2

با سلام میخواستم بدونم که اگر بنده در موسسه ای مشغول به کار بشوم ایا باید قوانین اداره کار در مورد حقوق اجرا شود و اگر اجرا نشود قابل پیگیری قضایی هست یا خیر؟ برای مثال بنده در مهد کودکی مشغول شدم و حقوق ماهیانه برای 5 روز کار در هر روز 5 ساعت 150هراز تومن است یعنی ساعتی 1500تومن ایا برای من حق قانونی وجود دارد برای شکایت؟
پیرو جواب داده شده بنظرم برداشت اشتباه از سوال شده
منظور بنده پنج روز کار در هفته است
یعنی بیست روز کار در ماه؟
حال اگر قابل پیگیری قضایی هست چگونه باید اقدام شود که موثر واقع شود در محکمه؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر شما بيست روز در ماه و روزي ٥ ساعت كار كنيد، جمعا ١٠٠ ساعت در ماه كار كرده ايد و با احتساب حداقل حقوق ساعتي به ميزان حدود ٣٦٩٠٠ ريال، شما حدود ٣٦٩٠٠٠٠ ريال بايد دريافت كنيد. به اين مبلغ حق مسكن و خواروبار و در صورت داشتن فرزند حق عائله مندي هم بايد اضافه بشود. بنابراين شما كمتر از نصف حقوقتان را دريافت مي كنيد. شما اگر قرارداد کاری دارید به همراه خود ببرید و اگر شهودی دارید و صورت حساب واریزی هایی که به حساب شما شده را هم به همراه خود ببرید.