مشاوره حقوقی رایگان - تعداد شاهد برای اثبات خسارت پرونده و استفاده از مطلعین

شخص خودروی مرا با واسطه و از پسرم برای انجام کار شخصی گرفته و نیمه های شب چپ کرده و بخاطر اینکه شاهدی نباشد از صحنه گریخته و جلسات دادگاه نمی آید و قبول ندارد که خسارت زده و فقط یک شاهد که در ماشین حبس بوده و نجات داده است دارم که همان لحظه از صحنه گریخته است! آیا با یک شاهد قابل اثبات است و اگر یک شاهد کافی نباشد از طریق مطلعین قابل پیگیری هست لطفاً راهنماییم کنید چگونه و چطور ثابت کنم ؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از مطلعین و شهودی که در زمان تحویل خودرو به ایشان شاهد این موضوع بودند استفاده کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شهودی که در زمان تحویل خودرو به ایشان شاهد این موضوع بودند استفاده کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطلعین خود را هم به دادگاه معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید کسانی را که در زمان تحویل خودرو شاهد بودند به عنوان شهود معرفی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی داشته باشید یا احیانا دوربین مداربسته میتوانید از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید به دلایل خود مانند شهادت شهود مراجعه نمایید