مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من 13 ساله ازدواج کردم از خانواده ی محترم و آبروداری هستم اوایل ازدواج پدرشوهرم رو به جرم حمل مشروبات الکلی دستگیر کردن و زندانی شد بعد از چند سال پدرشوهرم کلی قرض بالا آورد و چون شوهر من و برادرهاش باهم کار میکنن یکی از طلبکارهاش که معلوم نشد کی بود بخاطر آزار دادن یا تلافی داخل انباری منزل من و شوهرم مشروب گذاشت و گزارش داد و سر این جریان هم دو روز شوهرم بازداشت بود یه سال بعدش سر جریان بدهکاری های پدرش چون وام صد میلیونی به نام شوهرم بود و اقساط عقب افتاده بود این بار هم شوهرم نزدیک یک ماه زندانی شد و دو سال بعد از این جریان یکی از طلبکارها پدر شوهرم رو به مدت چند ماه راهی زندان کرد و کماکان طلبکارها وجود دارن و آخرین مورد دیروز بود که داخل ماشین برادر شوهرم شیشه پیدا کردن و شوهر من که اونجا بود گفت ماشین مال خودشه و شوهرم رو بردن باز هم بازداشت که چون گردن نگرفت و دسیسه بودن این جریان برای قاضی محرز شد آزادش کردن
الان سوال من از شما اینه من دیگه واقعا با این شرایط نمیتونم زندگی کنم آیا عسر و حرج شامل من میشه!

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام هرچند که احراز مساله با قاضیست منتها شرایط زندگی شما عملا برای ادامه غیر ممکن است.