مشاوره حقوقی رایگان - خواب خودرو تصادفی

سلام
شوهرم 4ماه پیش ما به ماشین دیکه شاخ به شاخ شدن مقصر صدرصد هم اون راننده بوده ماشین ما هم
سمند بود و حدود 60,میلیون خسارت دید یک و ماه نیم تو‌پارکینگ بود و دو ماه نیم هم تعمیرگاه
خواب خودرو چجوری محاسبه میسه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارت بر اورد شود و پس از کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت دهید و ان را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان خسارت اعم از افت قیمت و خواب خودرو با کارشناس رسمی دادگستری است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خواب خودرو مربوط به ماشین هایی است که وسیله کار هستند . شما تحت شرایطی افت قیمت می توانید بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خواب خودرو در مواردی قابل مطالبه هست که دارنده ماشین با استفاده از آن امرار معاش می‌کرده شما میتوانید افت قیمت و خسارت رارا بکیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توسط کارشناس دادگستری تعیین میشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست اجرت المثل ایامی که ماشین در پارکینگ و تعمیرگاه بوده را مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست خواب خودرو را درخواست نمایید تا بررسی شود در صورت در صورتی که مشمول آن شوید محکوم خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خواب خودرو به شما تعلق نخواهد گرفت مگر خودرو شما تاکسی باشد
ولی شما میتوانید افت قیمت خودرو را با جلب نظر کارشناس مطالبه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین میزان خسارت افت قیمت با کارشناس رسمی دادگستری است.
خواب خودرو برای خودروهایی است که وسیله امرار معاش می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب افت قیمت از شخص راننده و خسارات دیگر قابل مطالبه است و