مشاوره حقوقی رایگان - تجدید وقت نظارت

سلام
بنده در تاریخ 3/20 تصادف جرحی داشتم که مقصر طرف مقابل بوده است و بعد تکمیل پرونده و شکایت از طرف مقابل به دادگاه ارجاع شده و در آن زمان تاریخ نظارت بر پرونده به 4/30 موکول شد امروز در اطلاعیه ای (بدلیل عدم وصول نتيجه اقدامات ضابطين زمان جلسه دادگاه تجدید و برای تاریخ 1401/07/24 تعیین گردیده است)
آیا بنده میتوانم برای تسریع بخشیدن به کار ها و رسیدن به خسارت های وارد شده به موتور و دیه خودم اقدامی انجام دهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به شعبه است.
جهت پیگیری پرونده می توانید حضورا پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

یا سلام و احترام ،،،
وقت نظارت از وقتهای ملاحظه پرونده توسط شعبه رسیدگی کننده هست و ربطی به حضور طرفین ندارد لذا پرونده در وقت لحاظ شده برای ملاحظه و بررسی مبنی بر دستور بعدی قاضی در اختیار قاضی می‌باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حضوری پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتونید از شعبه پیگیر بشید و دستور کتبی قاضی رو مبنی بر انجام تحقیقات مقدماتی به کلانتری ببرید و جوابیه رم خودتون از کلانتری بگیرید و ببرین دادسرا ، اینجوری زودتر جواب میگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان خسارات وارده براورد شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری پیگیری نمایید وقت نظارت جهت امور داخلی شعبه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت مربوط به شعبه است. شما میتوانید جهت تسریع حضوری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت یعنی چه وقت نظارت از ارکان حقوقی می باشد یعنی در آن لحظه در آن تاریخ شعبه پرونده شما را باز میکند دستورات لازم را می دهد