مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

سلام خسته نباشید برا من صبح از بانک پیام اومد اداره کل حقوقی انسداد ایا من نرم بانک برای باز کردن حساب بقیه حساب های من بسته میشه؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

دلیل مسدودی حساب را از بانک حتما پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،، مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به دلیل توقیف دارد از بانک پیگیری نمایید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام باید مراجعه با بانک داشته باشید و جویای مورد شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.