مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با سلام و خسته نباشید حدود 4 سال هست که ازدواج کردم توی عقد با همسرم عروسی کردم و بعد یکسال بخاطر تردید در رفتار و برخوردش که علایم پارانویید و دوقطبی بود خواستم طلاق توافقی بگیرم ولی رضایت نداد و من برای وادار کردنش درخواست مهریه کردم که بعد 4 سال تازه انجام شد در این فاصله 4 سال ایشون یکبار هم سراغ من نیومده فقط در دادگاه ها همدیگرو میبینیم نفقه هم مقدار زیر 500 پرداخت میکنه که طی این سالها به دلیل عدم نیاز فقط برای تحت فشار قراردادنش درخواست تعدیل کردم حالا بعد این 4 سال با اینکه گفتم بخشی از مهریه رو میبخشم طلاقم بده و قبول نمیکنه و میگه همه رو بده، من هم گفتم میخوام برگردم توی خونش که البته با پدرش زندگی میکنه ولی زمان رد تمکین این آقا اظهار کرد که پدرم جای دیگه زندگی میکنه حالا میخوام بدونم میتونم به در خونه مراجعه کنم و با توجه به ادعاهاش که منزل شخصیمه وارد بشم برای اینکه تحت فشار قرار بگیره چون از یه طرفم میگفت ندارم که زندگی تشکیل بدم و آمادگی ندارم من هم الان 4 سال خونه پدرم هستم میخوام از نظر قانونی بدونم میتونم برم خونش و اگر راهم نداد درخواست عسر و حرج برای طلاق بکنم در صورتی که نفقه 460 پرداخت میکنه و کفاف اجاره منزل جداگانه برای من رو نمیده. ممنونم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید اما در اینن فرض اگر از خدمات وکیل مجرب بهره ببرید بهتر است در هر حال عسر و حرج با دادگاه خواهد بود