مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقت بخیر! همسرم حکم تمکین گرفتن و بنده بلافاصله اظهارنامه فرستادم که قصد بازگشت دارم (4 ماه پیش) و طلب کلید و آدرس منزل ایشان رو کردم! ایشان بعد از رفتن بنده منزل رو تحویل موجر داده بودن و اکنون در منزل پدریش با مادرش زندگی میکنه! یک منزل قدیمی و کثیف با کمترین وسایل زندگی! با وجود اثبات تمکن مالی همسرم، کارشناس پرونده منزل رو تایید کردن بدون اینکه شان بنده رو در نظر بگیرن و قاضی میگه هر جا همسرت رفت باید زندگی کنی! لطفا راهنمایی کنید چطور شان خودم رو باید ثابت کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلم نظر کارشناس ملاک عمل است و اگر شما تمکین ننمایید قاعدتاً موضوع نفقه منتفی و اکان ازدواج مجدد برای همسر شما فراهم می شود پس تمکین بهترین گزینه است