مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام وقت بخیر! همسرم دست بزن دارد و دوقطبی است، دو سال پیش به شدت مرا کتک زد و با هم درگیر شدیم! هر دو شکایت کردیم! پای همسرم هنگام دویدن دنبال من به شدت با پله برخورد کرده بود که در برگه پزشکی قانونی کوفتگی با گچ گیری ثبت شده و نیز بخاطر اگزما پشت گوشهاش بریدگی داره که باز هم در پزشکی قانونی عنوان کرده، من نیز کبودیهای زیادی داشتم! قاضی دادسرا اعتراض بنده به برگه پزشکی قانونی رو نادیده گرفت و نهایتا رای دیه متقابل صادر شد که متاسفانه بخاطر پایین بودن دیه بنده رای قطعی است. با توجه به اینکه موارد عنوان شده از سوی همسرم کذب است چطور میتوانم حقانیت خود را ثابت کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر زمان نگذشته است می توانید با بهره گیری از تجربه وکلای مجربی که در شهرتان می باشند، اعتراض شایسته و یا مجدداً طرح دعوی کنید