مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه

سلام. از فردی به عنوان کلاهبرداری شکایت کردم، پرونده در دادسرا در جریان بود، روند ان در سامانه درج میشد ، به یکباره نوشته شد پرونده مختومه شد و درج گردید منع تعقیب، به شعبه مراجعه کردم رییس دفتر گفتند به علت تعدد شاکی از متهم پرونده، در پرونده مادر متصل شده است، ایا درست میگویند چون ابلاغیه ای هم برای من نیامده است و چرا در سامانه این موضوع درج نگردیده است و از این به بعد به چه نحو پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام اگر قرار منع تعقیب خورده باشه پرونده مختومه شده اگه قرار عدم صلاحیت صادر میشد پرونده به شعبه دیگه ارجاع میشد به هرحال اگه قرار منع تعقیب صادر می‌شد بایستی به شاکی ابلاغ می‌شود که ظرف ده روز حق اعتراض داره

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله درست است به شعبه مراجعه کنید که بکدام شعبه ارجاع داده شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از صدور قرار نهایی مختومه می شود و اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد حتما به شما ابلاغ می شود.
شما بهتر است چند روز صبر کنید مجدد حضورا پیگیری کنید