مشاوره حقوقی رایگان - درگيری و نزاع دو نفره

با سلام من طي درگيری با يک خانم بصورت اتفاقی تو دستم نايلون شير خشک دخترم بود به صورت خانم خورد و بينی اش شكست خواستم بپرسم آيا حكم بنده فقط ديه است يا علاوه بر آن حكم حبس تعزيزی يا تعليقی دارد؟و جنبه عمومی شاملش ميشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سؤال پرداخت دیه بابت شکستگی استخوان بینی و کمترین کیفر ضرب و جرح عمدی با اعمال جهات مخففه مجازات ، پرداخت جزای نقدی در حق دولت و در غیراینصورت حبس تعزیری ارمغان ارتکاب عمل مجرمانه شماست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورت اثبات به عدمم تعمد و برخی از شرایط که قاضی آن را در نظر خواهد گرفت حسب مورد دیه و یحتمل جزای نقدی در انتظار شما خواهد بود هرچند ممکن است حبس نیز در شمار کیفر شما قرار گیرد.