مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

باسلام
بنده دریک پرونده کیفری وکیلی گرفتم و مبلغ 6500000 تومان پیش پرداخت دادم و مابقی در دو فقره چک به ایشان دادم
بعد از مدتی که گذشت دیدم وکیل اقدامی نکرده حتی پرونده در مرحله تجدیدنظر رفته بود و به وکیل زنگ زدم گفتم پرونده در مرحله تجدیدنظره که ایشون گفتن طبق قرارداد یکی از چکها رو باید پاس کنین
بهشونم گفتم شما که هیچ کاری نکردن.
بعدش خودم رفتم پرونده رو دیدم "که متاسفانه ایشون حتی تمبر مالیاتی خود را روی پرونده نگذاشته بود حتی دفاعیه ای هم انجام نداده بود مثل این بود که بنده وکیل ندارم
روز اول هم بهشون گفتم خودمم بیام که ببینم پرونده چه طور پیش میره که ایشون گفتن شمارو جلب میکنن. شکایتی که از من شده بود بابت خرید ملک بود که از من و صاحب ملک بابت فرار از دین و معامله صوری شکایت شده بود که این وکیل منو ترسونده بود و کلی پول هم از من گرفته
این وکیل عضو کانون وکلاست خواستم بدونم اگه ازشون شکایت کنم پولی که دادم برگشت میخوره
باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز و گرانقدر دو فرض مطرح است فرض اول کاری از نظر شما صورت نگرفته است که قطعاً باید صبور باشید زیرا تا زمان شروع جلسه تجدید نظر وکیل محترم شما وقت دارد و ضمنن تابع توافق طرفین می باست مراودات مالیتان روشن شود؛ فرض دوم اینکه زمان تجدید نظر گذشته است و وکیل شما در مرحله تجدید نظر حضور نداشته و لایحه نیز تقدیم ننموده و از شما اخذ وجه کرده است؛ در این صورت ایشان موظف به پرداخت وجوه ایداعی به حضرت عالیست.