مشاوره حقوقی رایگان - عطف به ماسبق رای وحدت رویه 811

سلام و وقت بخیر
سال 95 فریب شخصی را خوردم و ملکی را به من فروخت که در سال 98 به جعل اسناد دادگاه به 5 سال حبس و فروش مال غیر به 2 سال حبس و رد مال از بابت ثمن معامله محکوم شد. با توجه به تصویت رای وحدت رویه 811 در سال 1400، آیا میتوانم در دادگاه حقوقی مطالبه غرامت طبق رای وحدت رویه 811(که غرامت طبق ملک همان سال محاسبه میشود) دادخواست بدهم؟ یا باید تاخیر تادیه طبق شاخص بانک مرکزی دادخواست بدهم؟نظر بعضی از وکلا این بود که چون پرونده کیفری بوده و محکوم حبس گرفته اصلا هیچ خسارت و غرامتی بهت تعلق نمیگیره. آیا چنین چیزی درسته؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه خسارات ناشی از جرم بدهید ممکنه رای بگیرید،
چون رای شما قبل از صدور رای وحدت رویه 811 است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به دلیل مستحق للغیر در امدن مبیع میتوانید دادخواست بطلان بیع و ابطال مبایعه نامه و غرامات طبق رای وحدت رویه 811 مطرح کنید.