مشاوره حقوقی رایگان - نصف شدن حبس مواد مخدر

باسلام و عرض ارادت میخواستم بپرسم تکلیف یک فوریت الحاق یک ماده به قانون کاهش حبس جرائم مرتبط با مواد مخدر که بر اساس آن افرادی ک فاقد سابقه در بحث مواد و مخدر باشند حبس آنها بر اساس ی پارامترهای نصف بشود بعد از تصویب در تاریخ هفتم تیر 1401 توسط نمایندگان چرا بعد از ارجاع به شورای نگهبان هیچ خبری از اون نیست که چی شد بالاخره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انشالله در این خصوص نیز تعیین تکلیف خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قانونی تحت این عنوان تصویب نشده و بعید است که تصویب شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پیگیر باشید و مراتب را از مبادی ذیربط مترصد شوید